Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Večeras u 20:00 starta Oluja kup: Humanitarna akcija za osobe s invaliditetom kroz sport

Večeras u 20:00 starta Oluja kup: Humanitarna akcija za osobe s invaliditetom kroz sport

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Večeras, 27. srpnja, s početkom u 20:00 sati, započinje dugo iščekivani Oluja kup, turnir koji je već postao tradicionalan u našem kraju. Osim što okuplja najbolje ekipe, turnir je i ove godine humanitarnog karaktera. Sva prikupljena sredstva od humanitarne lutrije namijenjena su za kupnju opreme za Boccia klub Knin, boćarski klub osoba s invaliditetom.

Prva utakmica večeras je između MNK Biskupija i ŠRD Čikola, a starta točno u 20:00 sati. Odmah nakon njih, u 21:00, snage će odmjeriti Veterani NK Dinare i Auto servis Soldić. Večernji program završava susretom između Konobe Šime i Joso i MNK Kamikaze, koji počinje u 22:00 sata.

Humanitarna lutrija bit će prisutna tijekom cijelog turnira. Posjetitelji će moći kupiti lutrijske listiće na tribinama ili na šanku, a sav prihod ove godine ide za nabavku neophodne opreme za Boccia klub Knin. Svake večeri bit će dodijeljeno 7-8 nagrada, uključujući sportske dresove, besplatne skokove sa šibenskog mosta (naravno, uz osiguranu opremu), te šišanja i frizure, uz mnoge druge zanimljive nagrade.

Organizatori turnira posebno naglašavaju važnost ovog humanitarnog dijela i nadaju se velikom odazivu posjetitelja. Kao i uvijek, prikupljeni iznos bit će javno objavljen, uz transparentan prikaz kako su sredstva iskorištena.

Pozivamo sve ljubitelje sporta i dobre zabave da večeras dođu podržati turnir, uživati u uzbudljivim utakmicama i sudjelovati u humanitarnoj lutriji. Pokažimo zajedništvo i pomozimo onima kojima je pomoć potrebna. Vidimo se večeras na tribinama Oluja kupa!

Sponzorirani sadržaj

Podijeli
Twitter
WhatsApp