Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POLICIJA Prilikom bijega odbacio ruksak s 470 grama droge amfetamin

POLICIJA Prilikom bijega odbacio ruksak s 470 grama droge amfetamin

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Nakon provedenog istraživanja 39-godišnjak u predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko kninske, dok je 27-godišnjem vozaču mopeda zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan obavezni prekršajni nalog
FOTO: ilustracija

​Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga su proveli kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

U subotu, 06. srpnja oko 18.06 sati na državnoj cesti D-8 u Šibeniku, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga i Postaje prometne policije Šibenik su pokušali zaustaviti moped šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnjak, dok se na istom u svojstvu putnika nalazio 39-godišnjak, koji se nije zaustavio na znak policijskih službenika već se dao u bijeg.

Nakon 500- ak metara vozač mopeda se zaustavio kojom prilikom je 39-godišnji putnik prilikom bijega od sebe odbacio ruksak. Brzom intervencijom policije osumnjičeni su uhićeni i privedeni u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Obavljenim radnjama očevida je utvrđeno da se u odbačenom ruksaku nalazi jedna pvc vrećica ispunjena s drogom amfetamin „speed“  bruto težine 470 grama.

Nakon provedenog istraživanja protiv 27-godišnjeg vozača je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan obavezni prekršajni nalog, dok je 39-godišnjak uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibenik, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko kninske

Izvor: PU Šibensko-kninska

Podijeli
Twitter
WhatsApp