Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POLICIJA 24-godišnjak kao mladi vozač izazvao prometnu nesreću s teškom tjelesnom ozljedom

POLICIJA 24-godišnjak kao mladi vozač izazvao prometnu nesreću s teškom tjelesnom ozljedom

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Zbog izazivanja prometne nesreće osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku
FOTO: ilustracija

U subotu, 06. srpnja oko 22.30 sati na državnoj cesti D-56 u mjestu Kričke, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila na način da 24-godišnjak kao mladi vozač, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, kojem je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu od 0,21 g/kg, na ravnom djelu ceste vršeći nepropisno pretjecanje prednjim dijelom svoga automobila udara u zadnji bočni dio osobnog automobila šibenskih registarski oznaka, kojim je upravljao 28-godišnjak, a koji je u trenutku prometne nesreće vršio propisnu radnju skretanja u lijevo.

Od siline udara, osobni automobil kojim je upravljao 28-godišnjak je odbačen u kanal oborinskih voda, dok je vozač zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa ispao iz automobila.

U Općoj bolnici u Šibeniku 28- godišnjaku su okvalificirane teške tjelesne ozljede te je zadržan na bolničkom liječenju.

Zbog Izazivanja prometne nesreće osumnjičeni 24-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Izvor: PU Šibensko-kninska

Podijeli
Twitter
WhatsApp