Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Kvalifikacije Erste Plave lige 2024 završavaju u Kninu

Kvalifikacije Erste Plave lige 2024 završavaju u Kninu

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Natjecanje na stadionu NK Dinara počinje u subotu u 17:30 sati. Kvalifikacije Erste Plave lige su ujedno i jedna od manifestacija koje se provode u sklopu obilježavanja Dana grada Knina.

Kvalifikacije Erste Plave lige 2024 završavaju predstojećeg vikenda u Kninu. Natjecanje koje na stadionu NK Dinara organizira Atletski klub Knin uz podršku Grada Knina i osnovnih škola Domovinske zahvalnosti i Dr. Franje Tuđmana, počinje u subotu u 17:30 sati. Kvalifikacije Erste Plave lige su ujedno i jedna od manifestacija koje se provode u sklopu obilježavanja Dana grada Knina.

Nakon natjecanja u Puli, Osijeku, Makarskoj, Čakovcu, Vukovaru, Rijeci, Zadru, Varaždinu i Zagrebu, u subotu 8. lipnja ćemo dobiti i posljednje sudionike finala ovogodišnje Erste Plave lige, koje će biti održano u Zagrebu 7. rujna, u sklopu Boris Hanžeković memorijala.

Učenice i učenici 1. do 6. razreda osnovnih škola iz Knina i okolice će se na stadionu NK Dinara natjecati u utrkama na 60, 300 i 600 metara, u skoku u dalj te u bacanju kugle i vortexa, a po dvoje najboljih u svakoj disciplini i kategoriji izborit će nastup u finalu.

Izvan konkurencije će i ove godine nastupiti 60 članova Udruge osoba s invaliditetom sveti Bartolomej.

Prijave na natjecanje su još uvijek moguće putem web stranice Erste Plave lige, na linku www.ersteprvaliga.hr/plava-liga/prijava-na-natjecanje/

Erste Plavu ligu već 12 godina organizira Atletski klub Pro Sport u suradnji s Erste bankom i Erste Plavim mirovinskim fondovima i do sada je na ovom najvećem dječjem atletskom natjecanju u Hrvatskoj sudjelovalo više od 40.000 školaraca.

Ambasadori lige su najbolje hrvatske atletičarke i atletičari Blanka Vlašić, Sandra Perković, Stipe Žunić, Ivan Horvat, Paola Borović, Sara Kolak i Jana Koščak.

Prijave na kamp

Podijeli
Twitter
WhatsApp