Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

GRAD KNIN Održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Knina

GRAD KNIN Održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Knina

Podijeli
Twitter
WhatsApp

U Domu Hrvatske vojske jučer je održana svečana sjednica Gradskog vijeća povodom nadolazećeg blagdana sv. Ante i Dana Grada Knina. Sjednici su prisustvovali gradski dužnosnici, vijećnici te gosti iz javnog života Knina i okolnih gradova i općina.

Domaćini su prezentirali postignuća protekle godine kroz video prilog koji je prikazao ključne projekte i aktivnosti Grada i gradskih ustanova.

Tijekom svečanosti, dodijeljene su nagrade zaslužnim građanima.

General Rahim Ademi proglašen je počasnim građaninom Grada Knina za doprinos u uspostavi teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske i uspješno oslobađanje Grada Knina.

Načelnik Policijske postaje Knin, Ivan Vidović, primio je nagradu Grada za dugogodišnji predani rad u obavljanju policijskih zadaća na održavanju javnog reda, zaštite života i imovine te za iznimnu suradnju s lokalnom zajednicom i doprinosu društva u cjelini.

prim.dr. Marko Čičak, dr.med. specijalistu ginekologije i opstetricije, subspecijalistu fetalne medicine, primio je nagradu Grada Knina za izniman doprinos unapređenju zdravstva te plemenitost, humanost i predan rad u Općoj i veteranskoj bolnici „Hrvatski ponos” Knin.

Stanko Gojević primio je nagradu Grada Knina za doprinos unapređenju društvenog i gospodarskog života u Gradu Kninu te za iznimnu suradnju s lokalnom zajednicom i doprinos društvu u cjelini.

Nikola Kalat dobio je nagradu Grada Knina za doprinos unapređenju i razvoju zdravstvene zaštite u Gradu Kninu te za iznimnu suradnju s lokalnom zajednicom i doprinos društvu u cjelini.

Zavodu za hitnu medicinu u Kninu dodijeljena nagrada Grada Knina za dugogodišnji rad i doprinos društvenoj zajednici te za uvijek pravovremenu i kvalitetnu hitnu medicinsku skrb pruženu svim životno ugroženim pacijentima

Posthumno Fabijanu Lovriću hrvatskom i bosanskohercegovačkom pjesniku dodijeljena je nagrada Grada Knina za izniman doprinos hrvatskom i bosanskohercegovačkom kulturnom stvaralaštvu te za promicanje kulture i umjetnosti u društvenom životu Grada Knina.

Jure Zečević dobio je plaketu Grada Knina za 77 puta darovanu krv i osobit doprinos dobrovoljnom darivanju krvi po načelima Humanosti, Dobrovoljnosti, Anonimnosti i Besplatnosti.

Foto: Ivica Šimić

Izvor: Grad Knin

Podijeli
Twitter
WhatsApp