Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

KNIN Preko noći postavili naljepnice “Ovo iza mene je krajina, i kani ostati krajina”

KNIN Preko noći postavili naljepnice “Ovo iza mene je krajina, i kani ostati krajina”

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Nepoznate osobe su u noći sa subote na nedjelju po Kninu polijepili nekoliko naljepnica veličajući četničkog vojvodu, zločinca Momčila Đujića i takozvanu SAO Krajinu.

Radi se o dvije naljepnice koje nam je uslikao čitatelj, jedna je postavljena kod zgrade Općinskog suda dok je druga zalijepljena na stupu javne rasvjete u parku pored zgrade Doma za starije i nemoćne.

Jedna od naljepnica ima natpis “Krajina moja, zemlja heroja” na naljepnici se nalazi i dvoglavi orao iznad kojeg je natpis “Srpska vojska” dok ispod piše “Krajine”. Na drugoj naljepnici piše “Kršni momci Đujićevi potomci” dok je ispod natpis ” Ovo iza mene je krajina, i kani ostati krajina”.

Kako doznajemo od stanara, Policija je još u nedjelju popodne bila na terenu te pregledavala i slikala stupove u spomenutom parku. Naljepnice su u međuvremenu uklonjene.

Kontaktirali smo i glasnogovornika PU Šibensko-kninske, Šimu Pavića koji nam je kratko komentirao kako Policija istražuje događaj:

“O događaju smo saznali našim radom i dojavom građana nakon čega smo izašli na teren. Obavijestili smo državno odvjetništvo i u koordinaciji s njima vidjet ćemo kako dalje postupiti.”

Gradski komunalni redari zajedno s policijom pregledavali su zapise nadzornih kamera u blizini. Svakako ne vjerujem da je ovo napravila osoba s ovog područja, budući da u Kninu nema takvih tenzija. Odlučno osuđujem bilo kakve pokušaje tenzija u mirnom i tolerantnom Kninu, naglasio je gradonačelnik Ćaćić.

Podijeli
Twitter
WhatsApp