Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Gordan Jandroković i Tomislav Ćorić pružili snažnu potporu Nikoli Blaževiću, kandidatu HDZ-a za gradonačelnika grada Knina

Gordan Jandroković i Tomislav Ćorić pružili snažnu potporu Nikoli Blaževiću, kandidatu HDZ-a za gradonačelnika grada Knina

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Kandidate HDZ-a grada Knina, Nikolu Blaževića za gradonačelnika i Sanju Bebek za zamjenicu gradonačelnika te kandidate za Gradsko vijeće grada Knina, kao i kandidata za župana Šibensko-kninske županije Gorana Pauka i Paška Rakića za zamjenika župana i kandidate za članove Županijske skupštine podržali su Gordan Jandroković, član predsjedništva HDZ-a i predsjednik Hrvatskog sabora i Tomislav Ćorić, član Središnjeg odbora HDZ-a i ministar gospodarstva i održivog razvoja.

„Ovdje sam u gradu Kninu, hrvatskom kraljevskom gradu u kojem pobjeda Hrvatske demokratske zajednice ima veliko simboličko značenje. Nikola Blažević čovjek je velikog iskustva, vjerujem da će ostvariti izvrstan pobjednički rezultat. Jako je važno da postoji sinergija između gradova i općina sa županijama, pa onda i nakon toga i sa nacionalnom razinom. Upravo je u Kninu prilika da dođe do jedne konstruktivne promjene i da uz vertikalu Knin – Šibensko-kninska županija – Vlada RH ostvarimo boljitak za ove ljude i ovaj grad“ izjavio je Jandroković.

„Knin treba gradonačelnika koji će prije svega, potičući gospodarski razvoj zajedno s poslovnim subjektima i ljudima grada Knina, osigurati ostanak ljudi u Kninu i povratak onih koji su otišli”, izjavio je Ćorić i naglasio kako je upravo Blažević taj kandidat koji će učiniti sve da Kninjanke i Kninjani žive bolje u narednim godinama i naravno da svi zajedno rade za boljitak grada Knina.

Blažević se zahvalio na podršci i još jednom naglasio kako su fokus programa ljudi, Kninjani, bez obzira jesu li ovdje rođeni ili ne. „Uz ljude, učinit ćemo sve da zadržimo institucije koje naš grad čine ozbiljnim gradom, našu bolnicu i kninsko Veleučilište“ izjavio je Blažević.

Program HDZ-a posebnu pažnju stavlja na jačanje gospodarstva te veću iskoristivost EU projekata. Veliki je potencijal i kroz pozicioniranje kulturne baštine kao pokretača turističkog razvoja, a preduvjet svemu navedenom je prometna povezanost s naglaskom na postojeću infrastrukturu.

Posebno težimo transparentnom i odgovornom upravljanju, uz pomoć digitalne transformacije koju također planiramo provesti EU sredstvima. Cilj programa i svih navedenih politika je bolji život svih građana, s posebnom pažnjom na solidarnost i jednake prilike za sve.

„Mi biramo Knin i danas i sutra i izlazimo na izbore kao najjača stranka, koja je postavila temelje našeg Grada. Poštovane sugrađanke i sugrađani, krenimo ZAJEDNO u naredne četiri godine graditi mostove među ljudima i OKRENIMO SE BUDUĆNOSTI!“ zaključio je Blažević.

Zaokružite broj 1. Nikola Blažević na listi za gradonačelnika i broj 1.  Hrvatska demokratska zajednica, nositelj Nikola Blažević na listi za Gradsko vijeće grada Knina.

Sponzorirani članak

Podijeli
Twitter
WhatsApp