Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Održana završna konferencija projekta “Carpe Diem”

Održana završna konferencija projekta “Carpe Diem”

Podijeli
Twitter
WhatsApp

U utorak 23. veljače. 2021. godine, održana je završna konferencije EU projekta “Carpe Diem”.

Na konferenciji su, široj javnosti, predstavljeni ciljevi, aktivnosti kao i ostvareni rezultati projekta. Sama konferencija je održana u prostorijama udruge osoba s invaliditetom Sveti Bartolomej – Knin.

Konferencija je održana u skladu s epidemiološkim mjerama tako da su uzvanici držali distancu te su nosili maske.

Carpe diem osnovan je 2014. godine kao ugostiteljski objekt. Nakon dvije uspješne poslovne godine, nabavkom šatora za iznajmljivanje i popratne opreme, proširujemo osnovu djelatnost te se aktivno počinjemo baviti iznajmljivanjem šatora i popratne opreme za sve prigode.

U 2020. godini Carpe Diem broji 4 zaposlenika te provodi projekt nabave profesionalnih aluminijskih šatora sufinanciranih sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, OP
Konkurentnost i Kohezija 2014. — 2020., u okviru poziva 9b1.2.3 Provedba shema za razvoj poduzetništva – Razvoj poduzetništva u gradu Kninu.

Osnovni cilj projekta „CARPE DIEM“ je jačanje poslovanja obrta „CARPE DIEM“, što će posljedično doprinijeti razvitku poduzetničkog djelovanja u gradu Kninu. Ovim ciljem će obrt doprinijeti svrsi, predmetu i cilju Poziva. Projekt će doprinijeti i ostvarenju elemenata Strategije razvoja grada Knina i Intervencijskoga plana grada Knina.

Ukupna vrijednost projekta: 588.142,00 kn
Iznos koji sufinancira EU: (u HRK): 499.332,55 kn
Iznos koji sufinancira EU: 85%
Razdoblje provedbe projekta: 1.5.2020. – 1.3.2021.
Kontakt osobe za više informacija: Stipe Jarloni, info@wedding-resort-jarloni.com, +385 95 553 8357

Sponzorirani sadržaj

Podijeli
Twitter
WhatsApp