Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Večeras u 20:30: Ne propustite debatu kandidata IX. izborne jedinice uživo iz Knina!

Večeras u 20:30: Ne propustite debatu kandidata IX. izborne jedinice uživo iz Knina!

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Feral News s ponosom najavljuje organizaciju debate kandidata za nadolazeće parlamentarne izbore u Hrvatskoj. Događaj će se održati danas, 13. travnja, s početkom u 20:30 sati, u Kninu.

Debata će biti posvećena kandidatima iz IX. izborne jedinice, a očekuje se žustra razmjena mišljenja o ključnim pitanjima koja utječu na lokalnu i nacionalnu političku scenu. Iako debata neće imati publiku uživo, zainteresirani gledatelji moći će pratiti svaki trenutak preko prijenosa uživo koji će biti dostupan na Facebook stranici Feral News-a te na stranicama medijskih partnera.

Debata je planirana trajati sat i pol, pružajući kandidatima priliku da iznesu svoje stavove i odgovore na pitanja koja su od presudne važnosti za birače u IX. izbornoj jedinici.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i uključe u ovaj važan demokratski događaj, prateći debatu uživo iz udobnosti svojih domova. Ovo je izvrsna prilika da se upoznate s kandidatima i njihovim programima prije nego što donesete odluku na izborima.

Ne propustite priliku čuti što kandidati imaju za reći o budućnosti vaše zajednice! Gledajte nas večeras u 20:30.

Podijeli
Twitter
WhatsApp