Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ŽUPAN PODIJELIO USKRŠNJE POGAČE U DOMU ZA STARIJE OSOBE U KNINU

ŽUPAN PODIJELIO USKRŠNJE POGAČE U DOMU ZA STARIJE OSOBE U KNINU

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Uoči Usrksa i uskršnjih blagdana, župan Šibensko-kninske županije dr. sc. Marko Jelić, zajedno s gradonačelnikom Grada Knina Marijom Ćaćićem, posjetio je danas Dom za starije osobe Knin, te njegovim korisnicima podijelio tradicionalne uskršnje pogače i čestitao Uskrs.

Šibensko-kninska županija, kao osnivač Doma, osigurala je uskršnje pogače za sve korisnike Doma koje im je župan, zajedno s gradonačelnikom Ćaćićem, uručio prigodom današnjeg posjeta.

Župan je i ovaj put pohvalio rad Doma i njegove ravnateljice, Cecilije Tolo, te naglasio kako svaki put kada dođe u posjet vidi promjene nabolje, zahvalivši se pri tom ravnateljici i djelatnicima na nesebičnoj brizi o korisnicima.

U razgovoru s korisnicima Doma, zaključio je da je najvažnije da su oni zadovoljni, jer je ovaj Dom njihova druga obitelj. Također je pohvalio njihove ručne radove koje rado čuva u svom uredu.

Svi su međusobno razmijenili prigodne čestitke za uskršnje blagdane i rastali se u dobrom raspoloženju, uz degustaciju uskršnjih pogača. 

Fotografije: Dom za starije osobe Knin

Podijeli
Twitter
WhatsApp