Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Završna konferencija projekta “Društveno kulturni centar Biskupija”

Završna konferencija projekta “Društveno kulturni centar Biskupija”

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Udruga za znanost i obrazovanje “Scientia populo” održala je završnu konferenciju projekta “Društveno kulturni centar Biskupija” čija je vrijednost 1,9 milijuna kuna, a financiran je sredstvima Europskog socijalnog fonda.

„Tijekom dvije godine provedbe ostvarili smo sve zacrtane ciljeve. Realizirali smo 39 aktivnosti mjesečno u Biskupiji, šest koncerata, četiri predstave, 13 programa te osnovali Volonterski centar koji će nastaviti raditi i po završetku projekta”, rekla je predsjednica Udruge Nadana Jelić. 

Učenje stranih jezika – engleskog, njemačkog, španjolskog, pobudilo je veliki interes mladih, ali i starijih mještana Biskupije što govori o važnosti cjeloživotnog učenja za što se posebno zalaže ova udruga. 

Projektom su bile zaposlene četiri osobe i desetak vanjskih suradnika. Najveći doprinos zajednici svakako je obnovljeni i suvremeno opremljen Društveno kulturni centar u kojemu će se neke od spomenutih aktivnosti nastaviti provoditi volonterski, a u udruzi se nadaju da će sljedeća financijska omotnica iz Europe donijeti još sličnih projekata.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Sponzorirani članak

Podijeli
Twitter
WhatsApp