Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Večeras u 19:30: Pridružite se četvrtfinalu Oluja kupa i osvojite potpisan dres Lovre Kalinića!

Večeras u 19:30: Pridružite se četvrtfinalu Oluja kupa i osvojite potpisan dres Lovre Kalinića!

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Nalazimo se na polovici uzbudljivog humanitarnog turnira Oluja kup u Kninu, gdje nas očekuju četvrtfinalne utakmice. Turnir je već sada pokazao svoju svrhu i važnost, a atmosfera na terenu i izvan njega je fenomenalna. U četvrtfinalnim utakmicama snage će odmjeriti:

  • Boskoreli protiv CB Royal Terrace
  • NK Dinara protiv Škafića
  • CB Crystal Disco Club No1 i Dom za starije i nemoćne Mihovil protiv MNK Otavice
  • Sinovi Oluje protiv MNK Makako

Danas nas očekuje samo jedna utakmica, ali iznimno važna i zanimljiva. U 19:30 sati, CB Crystal Disco Club No1 i Dom za starije i nemoćne Mihovil suočit će se s uvijek neugodnim MNK Otavicama. Trostruki osvajači turnira, CB Crystal Disco Club No1 i Dom za starije i nemoćne Mihovil, veliki su favoriti, no MNK Otavice su već pokazale svoju spremnost i odlučnost, prolazeći od pretkola do četvrtfinala.

“Nažalost, zbog organizacijskih razloga nismo uspjeli dogovoriti odigravanje druge utakmice danas. No, sutra nas od 20:00 sati očekuju preostale tri četvrtfinalne utakmice. Pozivamo sve ljubitelje sporta i dobre zabave da nas podrže danas na humanitarnoj lutriji. Glavna nagrada je potpisani dres Lovre Kalinića, a sva prikupljena sredstva idu za Boccia klub Knin.” – objasnio je organizator.

Unatoč tome što danas imamo samo jednu utakmicu, vjerujemo da će biti iznimno uzbudljiva i da će posjetitelji uživati. Vidimo se danas u 19:30, podržimo zajedno ovaj humanitarni događaj!

Podijeli
Twitter
WhatsApp