Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

U sklopu obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata, slobodan ulaz u Posjetiteljski centar „Kanal sv. Ante“

U sklopu obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata, slobodan ulaz u Posjetiteljski centar „Kanal sv. Ante“

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Ovu subotu, 5. listopada, iskoristite za ugodno druženje i povedite vašu obitelj u besplatan posjet Posjetiteljskom centru „Kanal sv. Ante“! Uživajte u bogatstvu kulturne i prirodne baštine našeg kraja i saznajte kako EU projekti pozitivno utječu na našu okolinu.

Posjetiteljski centar „Kanal sv. Ante“ u uvali Minerska otvara svoja vrata, uz slobodan ulaz za sve zainteresirane građane (ulaz za individualno posjećivanje 09:00 – 15:00 sati) i besplatno stručno vođenje u pratnji interpretatora. 
Za sve koji žele sudjelovati u besplatno vođenoj grupnoj turi, okupljanje je u uvali Škar s početkom u 11:00 sati. 

Moguća je najava putem e-maila: centar@kanal-svetog-ante.com ili na broj telefona: 022 436 300, te osobno preuzimanje propusnica u Posjetiteljskom centru „Kanal sv. Ante“, financiranom bespovratnim sredstvima Europske unije kroz projekt „Turistička valorizacija kanala sv. Ante u Šibeniku – 2. faza“.

Cilj održavanja „Otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga. Uz to će građani imati priliku dodatno se upoznati s procedurom pripreme i provođenja EU projektima na Informativnom štandu Razvojne agencije uz prigodnu podjelu promotivnih materijala za djecu i odrasle.

Izvor: Šibensko kninska županija

Podijeli
Twitter
WhatsApp