Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

U ŠIBENIKU ODRŽANA SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE

U ŠIBENIKU ODRŽANA SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Danas je župan Šibensko-kninske županije, dr. sc. Marko Jelić pozdravio učenike i mentore koji su svoje radove i proizvode predstavili na Smotri učeničkih zadruga ispred katedrale svetog Jakova te time pokazali da nisu samo kreativni, vrijedni i talentirani, već i da imaju  „žicu“ za bavljenjem poduzetništvom

Učenicima i njihovim mentorima te organizatorima Smotre, na samom početku obratio se župan Jelić te pohvalio ovu inicijativu:
– Uz marljivost i kreativnost, u poduzetništvu je potrebna i hrabrost, jer to nije lagan posao i pun je izazova. Možete se ponositi sobom i svojim radom! Vi ste svjetla točka i budućnost našeg društva i pokazujete da se stvari mogu mijenjati, ali se mijenjaju isključivo znanjem i radom. Stoga, učite i izgrađujte svoje znanje kako bi jednog dana bili uspješni u onome čime se budete bavili – kazao je župan, a sudionike Smotre pozdravili su i voditeljica podružnice Hrvatskog saveza učeničkih zadruga Šibensko-kninske županije, Milena Mikulandra te domaćin ovogodišnje Smotre, ravnatelj Srednje strukovne škole u Šibeniku, Dražen Sekso.

Učeničke zadruge djeluju pri osnovnim i srednjim školama naše županije i okupljaju učenike koji vođeni mentorima osmišljavaju i realiziraju svoje proizvode i kasnije ih stavljaju na tržište.  

Podijeli
Twitter
WhatsApp