Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Svečano otvoren festival Publand uz spektakularan vatromet, koncert i radionice

Svečano otvoren festival Publand uz spektakularan vatromet, koncert i radionice

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Festival Publand, koji traje od 11. do 15. rujna, svečano je otvoren uz bogat program i velik broj posjetitelja. Otvaranje je obilježeno vatrometom koji je osvijetlio nebo iznad grada, dok su se na glavnoj pozornici izmjenjivali izvođači, stvarajući sjajnu atmosferu.

Posjetitelji su već na početku mogli uživati u nastupima domaćih bendova, a energija publike bila je izvrsna. Osim glazbenog programa, održane su i kreativne radionice koje su privukle posjetitelje svih generacija, s naglaskom na mlađu publiku.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka večeri bio je vatromet, koji je oduševio okupljene i dao poseban ugođaj ovom događaju. Velik broj posjetitelja pokazao je da Publand postaje omiljeno mjesto za zabavu i druženje u gradu.

Osim glazbenog dijela, posjetitelji su uživali i u raznim lokalnim specijalitetima na štandovima, uključujući tradicionalne fritule koje su bile vrlo popularne.

Festival traje do 15. rujna, a u nadolazećim danima posjetitelje očekuju razni koncerti, igre, radionice i predavanja o lokalnoj tradiciji. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže, jer su pripremili raznolik program za sve ukuse.

Ako je početak festivala ikakav pokazatelj, jasno je da će Publand ostaviti trajan dojam na sve posjetitelje. Ne propustite priliku biti dio ovog događaja!

Sponzorirana objava

Podijeli
Twitter
WhatsApp