Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Razgovarali smo s Sandrom Žulj povodom završetka projekt “Upravljanje Karijerom”

Razgovarali smo s Sandrom Žulj povodom završetka projekt “Upravljanje Karijerom”

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Koja je uloga POU Knin na projektu “Upravljanje karijerom”?

Pučko otvoreno učilište Knin je partner na projektu “Upravljanje karijerom” gdje je udruga HR Centar Nositelj. Naša uloga je bila, prije svega, edukacija marginalnih skupina za programe montera suhe gradnje i soboslikara-ličilaca. To su programi koji traju 140 to jest 142 sata.

Da li ste naišli na neke poteškoće prilikom provedbe projekta?

Ono što je stvaralo poteškoće u samoj provedbi tih programa je pojava korone, čime su te marginalne skupine postale još marginalnije. S njima je trebalo dodatno raditi. Nama su u tome pomogli i asistenti koji su bili zaposleni na projektu.

Osim edukacije, što ste još radili?

Osim edukacije, naši poslovi su se ticali i nabave 35 tableta, jednog laptopa, projektora, pametne ploče te lampe za osobe s posebnim potrebama.

Što će biti nakon završetka projekta s tim marginalnim skupinama?

Važno je naglasiti kako će neki od polaznika, nakon završetka projekta, biti zaposleni od strane dobavljača odnosno tvrtke koja je provodila praktičnu nastavu.

Projekt „Upravljanje karijerom“ sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti 888.975,22 kuna. Nositelj projekta je Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR, a partner na projektu je Pučko otvoreno učilište Knin.

Kontakt:

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE KNIN

4.gardijske brigade 11.

tel: 022/662-400

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Sadržaj članka isključiva je odgovornost udruge “ Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR ”

Sponzorirani članak

Podijeli
Twitter
WhatsApp