Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Razgovarali smo s Antom Čavlinom povodom završetka projekta “Upravljanje Karijerom”

Razgovarali smo s Antom Čavlinom povodom završetka projekta “Upravljanje Karijerom”

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Povodom završetka projekta “Upravljanje karijerom”, razgovarali smo s, stručnjakom s projekta – Antom Čavlinom.

Uzevši u obzir da je projekt doveden do kraja, kako ocjenjujete provedbu svega što ste zamislili provest?

Projekt je jako dobro proveden, najbitnije da su sudionici zadovoljni i da je sve napravljeno po pravilima EU-a i provedbenih tijela.

Koja je bila vaša uloga na projektu?

Službeno sam bio zadužen za rad s ciljanom skupinom i u manjem dijelu za vođenje projekta, ali kako to inače biva s projektima koji kao da su živo tijelo, tako smo se i mi (projektni tim) prilagođavali izazovima na koje smo naišli tijekom provedbe.

Što je sve provedeno tijekom projekta?

Prije svega treba spomenuti verificirane programe osposobljavanja za montere suhe gradnje i soboslikare ličioce koje je provela partnerska organizacija POU Knin, osim toga polaznici su imali priliku sudjelovati na edukaciji o osnovama poduzetništva, putovati na studijsko putovanje u Češku i vidjeti primjere dobre prakse. Nabavljana je i informatička oprema koja je pomogla u provedbi, a ostaje trajno u Kninu na raspolaganju POU Knin.

Što dalje?
Pratiti natječaje i s obzirom na izvrsnu suradnju s partnerom POU Knin pokušati napraviti još sličnih stvari za dobrobit zajednice.

Projekt „Upravljanje karijerom“ sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti 888.975,22 kuna. Nositelj projekta je Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR, a partner na projektu je Pučko otvoreno učilište Knin.

Kontakt:

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE KNIN

4.gardijske brigade 11.

tel: 022/662-400

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Sadržaj članka isključiva je odgovornost udruge “ Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR ”

Sponzorirani članak

Podijeli
Twitter
WhatsApp