Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POLICIJA Vozač romobila izazvao prometnu nesreću

POLICIJA Vozač romobila izazvao prometnu nesreću

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 36-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku
FOTO: ilustracija

Jučer, 21. kolovoza u 18.00 sati u Primoštenu  u ul. Crnica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 76-godišnja pješakinja zadobila teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila na način da je 36-godišnji državljanin Češke, upravljajući osobnim prijevoznim sredstvom (električnim romobilom) kolnikom ulice u zabranjenom smjeru, prilikom vršenja radnje vožnjom unaprijed, nije se uvjerio da tu radnju može činiti bez opasnosti po ostale sudionike u prometu, uslijed čega prednjim djelom nalijeće na 76-godišnju pješakinju, koja je od siline udarca pala na tlo i teško se ozlijedila.

U Općoj bolnici u Šibeniku 76-godišnjoj pješakinji okvalificirane su teške tjelesne ozljede te je zadržana na daljnjem bolničkom liječenju.

U trenutku prometne nesreće 36-godišnjak nije nosio zaštitnu kacigu te mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,11 g/kg.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 36-godišnjeg vozača podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Izvor: PU Šibensko-kninska

Podijeli
Twitter
WhatsApp