Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POLICIJA U prometnoj nesreći putnica zadobila tešku tjelesnu ozljedu

POLICIJA U prometnoj nesreći putnica zadobila tešku tjelesnu ozljedu

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 41-godišnje vozačice podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku
FOTO:ilustracija

Jučer, 01.kolovoza u 11.55 sati u Tisnom na državnoj cesti D-121, dogodila se prometna nesreća u kojoj je putnica iz osobnog automobila zadobila teške tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila na način da 41-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, kojom prilikom nije koristila sigurnosni pojas, nije držala potreban razmak dok se kretala iza drugog vozila, uslijed čega dolazi do udara njenog vozila u stražnji dio osobnog automobila austrijskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji državljanin Austrije.

U Općoj bolnici u Šibeniku putnici iz osobnog vozila kojim je upravljala 41-godišnjakinja, okvalificirane su teške tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 41-godišnje vozačice podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Izvor: PU Šibensko-kninska

Podijeli
Twitter
WhatsApp