Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POLICIJA Šibenik: Pretragom pronađeno 725,35 grama tzv. “speeda” i 23,5 grama hašiša, digitalna vaga i uređaj za vakumiranje

POLICIJA Šibenik: Pretragom pronađeno 725,35 grama tzv. “speeda” i 23,5 grama hašiša, digitalna vaga i uređaj za vakumiranje

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Osumnjičeni 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske
FOTO: PU šibensko-kninska

Policijski službenici Službe kriminalističke policije, Odjela kriminaliteta droga su proveli kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici su u subotu,10. kolovoza u 13,45 sati u Šibeniku, uočili mušku osobu sumnjivog ponašanja, koja se prilikom predstavljanja policijskih službenika službenom značkom i službenom iskaznicom dala u bijeg.

Brzom intervencijom policijskih službenika nad osumnjičenim 25-godišnjakom su uporabljene sredstva prisile-tjelesna snaga i sredstva za vezivanje radi sprječavanja bijega i privođenja u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.  Izvršenim pregledom kod osumnjičenog je pronađeno  i oduzeto: 1 pvc smotuljak s drogom hašiš bruto težine 5,3 grama i 1 pvc smotuljak s drogom amfetamin bruto težine 3,5 grama.

U sklopu istraživanja, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, obavljena je pretraga stana u Šibeniku u kojem osumnjičeni boravi, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto:
19 pvc vrećica ispunjenih drogom amfetamin tzv. „speed“ ukupne bruto težine 725,35 grama,
2 pvc vrećice ispunjene drogom hašiš ukupne bruto težine 23,5 grama,
digitalna vaga za precizno mjerenje s tragovima bijele praškaste materije,
i jedan uređaj za vakumiranje s tragovima bijele praškaste materije.

Nakon provedenog istraživanja osumnjičeni 25-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Izvor: PU Šibensko-kninska

Podijeli
Twitter
WhatsApp