Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POLICIJA Promet: Vozili pod utjecajem alkohola- izmjerena najveće koncentracija od 1,59 promila

POLICIJA Promet: Vozili pod utjecajem alkohola- izmjerena najveće koncentracija od 1,59 promila

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Protiv prekršitelja su podneseni optužni prijedlozi, jedan je priveden sucu za prekršaje
FOTO: ilustracija

Knin:
upravljao vozilom s 1,58 promila

​U subotu, 31. kolovoz u 22,28 sati u Kninu, policijski službenici su zaustavili 40-godišnjeg vozača osobnog vozila šibenskih registarskih oznaka, koji je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,58 g/kg.

Vozač je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola, te će protiv istog biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Knin:
opravljao vozilom s 1,59 promila

Noćas, 01.rujna u 00,15 sati u Kninu, policijski službenici su zaustavili 34-godišnjeg vozača osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka, koji je alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,59 g/kg.

Uhićen je i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola, te će protiv istog biti podneseno optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Vodice:
upravljao mopedom s 1,50 promila

Noćas, 01.rujna u 01,17 sati u Vodicama, policijski službenici su zaustavili 44-godišnjeg državljanina Crne Gore, koji je upravljao  mopedom zagrebačkih registarskih oznaka.

Izvršenim alkotestiranjem utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu od 1,50 g/kg te je uhićen i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola. Tijekom dana vozač će uz optužni prijedlog biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Stranica
Stranica

Izvor: PU Šibensko-kninska

Podijeli
Twitter
WhatsApp