Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POLICIJA Pregled dnevnih događaja

POLICIJA Pregled dnevnih događaja

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja prijavljene su teška krađa, krađa i računalna prijevara, kako slijedi:
– u vremenskom periodu od 10. do 18. ožujka u Šibeniku, nepoznati je počinitelj 77- godišnjaku provalio u poljsku kućicu odakle je otuđio alat. Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelo cijeni se na iznos od 1500 eura,

-dana 17./18. ožujka na Jadriji, nepoznati je počinitelj 30-godišnjaku otuđio motocikl šibenskih registarskih oznaka, nakon čega je motocikl poradi kvara ostavio pored ceste, čime je počinjena materijalna šteta u iznosu od 2.500 eura,

– dana 18. ožujka u Policijskoj postaji Vodice je prijavljeno kazneno djelo računalne prijevare počinjeno na način da je 33- godišnjakinja preko oglasa za prodaju, uplatila novčani iznos od 180 eura za kupnju proizvoda za oblikovanje kose, nakon čega prodavatelj nije isporučio kupljeni proizvod te je obustavio komunikaciju s oštećenom.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju njegovog otkrivanja.

Izvor: PU Šibensko-kninska

Podijeli
Twitter
WhatsApp