Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

POLICIJA Osumnjičen za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

POLICIJA Osumnjičen za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Nakon dovršenog istraživanja 67-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske
FOTO: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Šibenik su proveli kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni dana 21. kolovoza u Dubravi, u dvorišnom prostoru obiteljske kuće, ispred pomoćnog objekta naložio vatru na štednjaku na drva unatoč činjenici da štednjak nema sigurnosna vrata ložišta, nakon čega se udaljio a da se prethodno nije uvjerio da se vatra u potpunost ugasila, uslijed čega je otvoreni plamen ili žar zahvatio drvene predmete i ulazna vrata pomoćnog objekta, nakon čega se vatra proširila u unutrašnjost pomoćnog objekta i krovište te na neasfaltirani dio puta, travu i nisko raslinje.

Brzom intervencijom JVP Šibenik spriječeno je daljnje širenje požara koji je u 13,25 sati u potpunosti ugašen.

Materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelom naknadno će se utvrditi.

Nakon dovršenog istraživanja 67-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Izvor: PU Šibensko-kninska

Podijeli
Twitter
WhatsApp