Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Održana završna konferencija projekta “Upravljanje Karijerom”

Održana završna konferencija projekta “Upravljanje Karijerom”

Podijeli
Twitter
WhatsApp

U petak, 27. studenog 2020. godine održana je završna konferencija EU projekta “Upravljanje karijerom” u prostorijama Studentskog doma “Fra Luje Marun”.

Na konferenciji su, široj javnosti, predstavljeni ciljevi, aktivnosti kao i ostvareni rezultati projekta. Svim sudionicima je osiguran domjenak te su sudionici podijeljeni u nekoliko grupa kako se u prostoriji ne bi nalazio prevelik broj ljudi istovremeno.

Izlagači su naglasili kako ne prestaju postavljeni ciljevi projekta. Projekt ima osiguranu održivost kroz nekoliko čimbenika. Prvi je taj što će se nositelj i partner na projektu javljati i na nove projekate, te će se tako osigurati sredstva za nastavak provođenja osposobljavanja ciljanih skupina i s tim povezanih aktivnosti, a što će doprinijeti poboljšanju socio-ekonomske situacije tih skupina i u budućnosti. Također, nositelj i partner će nastaviti pružati podršku ciljanim skupinama i jačati svoj utjecaj na javne politike kako bi se doprinijelo ispunjenju cilja poziva Razvoj i provedba programa za socijalnu koheziju i povećanje zaposlenosti u gradovima: Kninu, Belom Manastiru i općini Darda, Benkovcu, Petrinji i Vukovaru.

Projekt „Upravljanje karijerom“ sufinanciran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti 888.975,22 kuna. Nositelj projekta je Strukovna udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR, a partner na projektu je Pučko otvoreno učilište Knin.

Kontakt za više informacija:

Strukovna Udruga djelatnika u upravljanju ljudskim resursima – Centar HR
Martićeva 73, 10000 Zagreb
OIB: 70737991692
www.hrcentar.hr
Saša Jurković, predsjednik udruge
E-mail: kontakt@hrcentar.hr

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr

Sponzorirani članak

Podijeli
Twitter
WhatsApp