Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Od polja do stola: Agrohercova nova poslovnica dolazi u Drniš

Od polja do stola: Agrohercova nova poslovnica dolazi u Drniš

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Drniš, poznat po svojoj ulozi u domaćoj poljoprivredi, uskoro će postati dom nove poslovnice “Agroherc”, jednog od najcjenjenijih poljocentara u županiji. Na adresi Ivana Meštrovića 24a, nova će se poslovnica prostirati na 1000 kvadratnih metara, nudeći skoro cijeli asortiman proizvoda koje Agroherc zastupa.

Ovaj novi poljocentar ne samo da obogaćuje gospodarski pejzaž Drniša, već je i dokaz kontinuiranog rasta i razvoja Agroherca kao jednog od vodećih imena u distribuciji poljoprivrednih potrepština. Poznat po svojim vrhunskim cijenama i širokom asortimanu, Agroherc svojim kupcima jamči samo najbolje, olakšavajući poljoprivrednicima iz Drniškog kraja bavljenje poljoprivredom, vinarstvom i vinogradarstvom.

Specijaliziran u distribuciji stočne hrane renomiranih brendova “Gašpar” i “Mamić”, te kao ekskluzivni distributer poznatog ličkog peleta “Peleti Like”, Agroherc stavlja naglasak na kvalitetu i dostupnost. Posebna pažnja posvećena je potrebama stočarstva drniškog kraja, gdje Agroherc nudi veliku ponudu električnih pastira, pružajući time sveobuhvatnu podršku lokalnoj zajednici.

Ne zaostaje ni u ponudi strojeva; kao distributer “Mahindre”, najvećeg proizvođača traktora na svijetu, Agroherc garantira vrhunsku tehnologiju i pouzdanost. Dodatno, kupcima su na raspolaganju i klima uređaji s montažom, zajedno s širokim spektrom alata i električnih strojeva, čineći Agroherc pravim centrom za sve poljoprivredne potrebe.

Otvorenjem nove poslovnice u Drnišu, Agroherc ne samo da potvrđuje svoju posvećenost poljoprivredi i lokalnoj zajednici, već i postavlja nove standarde u pružanju usluga. Pozivamo sve zainteresirane da nas posjete na adresi Ivana Meštrovića 24a i uvjere se u bogatstvo ponude koje Agroherc donosi u srce Dalmatinske zagore.

Nagradna igra “Dođi i Odvezi!”

Povodom otvorenja nove poslovnice Agroherca u Drnišu, iz Agroherca najavljuju nagradnu igru “Dođi i Odvezi”!

Svi kupci koji obave kupovinu u subotu, 30.03.2024., ulaze u šansu za osvajanje izvanrednih nagrada. Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se istog dana, omogućavajući vam da odmah saznate jeste li među sretnicima.

  1. nagrada: Električni skuter – MS Energy Neutron M10 Black E-Scooter. Uživajte u stilu i održivosti s ovim vrhunskim električnim skuterom, savršenim za brze gradske izlete ili kao novi način za obilazak vaših poljoprivrednih posjeda.
  2. nagrada: Električna brusilica Praktik. Opremite svoju radionicu ovim svestranim alatom, idealnim za sve vaše projektne potrebe, od brušenja do poliranja.
  3. nagrada: Vino Chardonnay Kovačević. Okusite vrhunsku kvalitetu ovog nagrađivanog vina, savršenog za posebne prilike ili uživanje u mirnim večerima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da proslavite s nama otvorenje Agroherca u Drnišu i osvojite jednu od fantastičnih nagrada. Dođite, istražite što sve naša nova poslovnica nudi i možda upravo vi odvezete kući jedan od ovih izvanrednih poklona. Vidimo se u Agrohercu – gdje vas čekaju najbolje cijene, izvanredan asortiman i sada, više nego ikad, uzbudljive nagrade!

Radno vrijeme

Radno vrijeme Agroherc – Drniš:
Pon – Pet od 07:30 do 16:00
Sub od 07:30 do 13:30

Sponzirirana objava

Podijeli
Twitter
WhatsApp