Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Maturalna Večer 2024.: Noć Puna Elegancije i Predivnih Maturanata

Maturalna Večer 2024.: Noć Puna Elegancije i Predivnih Maturanata

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Dana 17. svibnja 2024. godine, u prekrasnom ambijentu restorana “Kralj Zvonimir” u Kninu, održana je maturalna večer koja će se dugo pamtiti. Učenici Srednje strukovne škole Kralja Zvonimira Knin i Srednje škole Lovre Montija obilježili su završetak svog srednjoškolskog obrazovanja u velikom stilu.

Oko 150 maturanata, zajedno sa svojim pratnjama, zablistalo je te večeri. Okupljanje je započelo na trgu, gdje su se maturanti fotografirali sa svojim razredima i prijateljima. Atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem, radošću i ponosom, dok su se okupljali za grupne fotografije koje će zauvijek čuvati uspomene na ovaj poseban dan.

Fotogalerija

Na našoj fotogaleriji možete pregledati preko 120 fotografija koje prikazuju najljepše trenutke ove nezaboravne večeri. Svjesni smo koliko su vam ove uspomene dragocjene, stoga ćemo sve slike u punoj rezoluciji i bez watermarka dostaviti maturantima i njihovim roditeljima putem linka na OneDrive. Dajemo sva prava na slike maturantima i roditeljima, omogućujući im da slobodno preuzimaju, dijele, printaju i čuvaju ove vrijedne trenutke u svojoj kolekciji.

Podijeli
Twitter
WhatsApp