Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

KNIN Pijan tražio piće u kafiću, kad ga nije dobio pokazao pištolj

KNIN Pijan tražio piće u kafiću, kad ga nije dobio pokazao pištolj

Podijeli
Twitter
WhatsApp

U utorak 12.travnja u Kninskom ugostiteljskom objektu, došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Kako neslužbeno doznajemo, vidno alkoholiziran S.L. (41) tražio da ga usluže alkoholnim pićem što je vlasnik objekta odbio. Tada je S.L. pokazao na pištolj i prijetio osoblju, nakon čega ga je vlasnik izbacio iz objekta.

Prema neslužbenim informacijama svjedoka, S.L. je u još jednom ugostiteljskom objektu koristio oružja u svrhu zastrašivanja gosta.

O svemu se i oglasila i policija nakon našeg upita:

U večernjim satima 12. travnja u Kninu u ugostiteljskom objektu u vl. 31-godišnjaka, došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da je 41-godišnjak u alkoholiziranom stanju zatražio da ga usluže alkoholnim pićem što je vlasnik odbio. Tada je 41-godišnjak samo pokazao ispod majice nešto nalik na pištolj te je po molbi vlasnika objekta odmah izišao vani. Utvrđeno je da je narušavao javni red i mir, kao i da kod sebe ima plinski pištolj bez streljiva. Uz Optužni prijedlog 41-godišnjak je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje je dobio mjeru opreza zabrane približavanja objektu i vlasniku, izvijestili su iz Policije.

Podijeli
Twitter
WhatsApp