Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

[FOTO] U okviru provedbe projekta „Promičimo sport“, održana edukacija iz biciklizma

[FOTO] U okviru provedbe projekta „Promičimo sport“, održana edukacija iz biciklizma

Podijeli
Twitter
WhatsApp

Održana je edukacija iz biciklizma za sudionike projekta gdje su mališani pod punom opremom testirali svoje vještine pod budnim okom trenera. Oprema je isto osigurana putem projekta kako bi sudionici mogli testirati svoje sposobnosti na improviziranom poligonu koji se nalazio na glavnom trgu u Kninu.

Zajednici Sportova je odobreno 1.168.136,00 kuna nepovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda uz stopu vlastitog sufinanciranja od 0%. Projekt je počeo s provedbom 30.08.2019. te traje 20 mjeseci do 30.04.2021.

Cilj projekta je razviti i unaprijediti usluge i sadržaje u sportu namijenjene djeci ,mladima i invalidnim osobama s područja grad Knina i to kroz promociju sporta

Sudionici:

– 100 djece i mladih do 18 godina života

– 15 invalidnih osoba

Program će provoditi 27 stručnjaka za pojedinu vrstu sportova dok će se program organizirati u obliku radionica i treninga koji doprinose razvijanju i usmjeravanju interesa djece i mladih na nova područja.

Svaki sport će se provoditi u trajanju od 25 sati s ciljem isprobavanja i odabira sporta od ciljane skupine.

Ukupno 30 predstavnika sportskih udruga s područja Grada Knina će dobiti edukaciju u trajanju od 30 sati na temu rada s djecom i mladima te novim načinom rada s djecom. Ciljana skupina djece i mladih ići će na studijsko putovanje u Istru u trajanju od 3 dana kako bi se družili i pokazali sportska znanja dok će predstavnici klubova ići u Sloveniju u trajanju od 4 dana kako bi vidjeli najbolji način rada s djecom i mladima.

Kontakt podatci:
Zajednica Sportova Grada Knina
Telefon: 091 338 0044
Adresa: Ul. kralja Zvonimira 51B, 22300, Knin
Mail: zajednicasportova.knin@gmail.com
Predsjednik: Dragan Matić
Dopredsjednici: Glorija Pinjuh, Ivan Ćapin
Glavni tajnik: Bruno Rašić

Za više informacija o EU fondovima posjetite stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Sponzorirani članak

Podijeli
Twitter
WhatsApp